Bel ons
Tel.: 085-8881502

Haarstukken echt haar

John Haarwerken: een compleet aanbod en volledige service.

De mogelijkheden van haarstukken van echt haar.

De keuze voor aanschaf van een pruik of haarstukken die van echt haar gemaakt zijn, is een keuze van een natuurlijker effect, zowel in uitstraling als in onderhoud. Pruiken en haarstukken van echt haar dienen verzorgd te worden en kunnen wisselend in model gebracht worden zoals haar dat op het hoofd groeit. Bij John Haarwerken hebben wij een prachtig en ruim assortiment van pruiken en haarstukken gemaakt van echt haar.

Wij helpen u het haar te vinden dat bij u past. Zoekt u Europees, Aziatisch of Indiaas haar? Er zit een groot verschil in dikte van de individuele haren, hoe deze vallen en mogelijkheden tot modelleren. Wij zijn volledig op de hoogte en kunnen u helpen om de juiste keuze te maken en u optimaal te adviseren.

Wij hebben pruiken met lace-fronts voor een realistische haarlijn en pruiken die kleven aan uw hoofdhuid. Daarnaast zijn er ook losse haarwerken die gelijmd kunnen worden. Deze stukken kunt u 4 tot 6 weken dragen zonder verder over te hoeven nadenken. Er kan mee gedoucht worden en ook een zwembadbezoek is geen probleem. De stukkenzijn in een pakket aan te schaffen, waarmee u periodiek langskomt om een nieuw stuk te laten aanhechten. Zo bent u een heel jaar zorgenvrij.

Wij knippen haarstukken van echt haar altijd volledig in model en desgewenst kunnen wij deze ook voor u verven. Na aanschaf krijgt u verzorgingsproducten mee. Wij plannen altijd een afspraak in om na ongeveer veertien dagen te bespreken hoe uw haarstuk bevalt, hoe het draagcomfort is en of u problemen ondervindt. Hierna kunt u elke drie maanden langskomen om uw pruik door ons te laten verzorgen, zodat ook bijvoorbeeld de achterkant, die vaak tegen kleding aanwrijft mooi te houden. Precies zoals wanneer u naar een kapper zou gaan.

Bij John Haarwerken zorgen wij ervoor dat u helemaal tevreden bent. U kunt telefonisch een afspraak met ons maken door te bellen naar 0858-881502, of het contactformulier op deze website invullen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bel ons!
085-8881502